Koulutukset, julkaisut & tiedotukset

Tilaa uusin kirja: Kuuntelemisen taito

Nuorisopsykoterapian erityiskysymyksiä 19

Tilaa uusin kirja: Kuuntelemisen taito

”SITÄ KUUSTA KUULEMINEN...” ohjaa sananlaskukin puhuttelevalla tavalla. Psykoanalyyttisesta psykoterapiasta kiinnostuneen se voi johtaa pohtimaan sitä, mikä on ominaista juuri psykoana- lyyttiselle psykoterapialle. Tähän kokoelmaan on koottu tekstejä, jotka lähestyvät rikastuttavilla tavoilla psykoanalyyttiselle lähestymistavalle ominaista pyrkimystä asettua psykoterapeuttiseen yhteyteen, sekä koosteita Nuorisopsykoterapia-säätiön koulutuspäivien esityksistä.

Kouluttajakoulutus

Oletko psykodynaaminen psykoterapeutti?

Kouluttajakoulutus

Kouluttajakoulutus Lisää työkaluja tarjolla työnohjaukseen ja kouluttamiseen mutta myös potilastyöhön kouluttajakoulutuksesta. Nuorisopsykoterapia-säätiö järjestää Helsingin Yliopiston hyväksymiä psykodynaamisia psykoterapeuttikouluttajakoulutuksia. Seuraava alkaa syksyllä 2019.

Nuorisopsykoterapeuttikoulutus

Nuorisopsykoterapia-säätiö aloittaa uuden nuorten psykodynaamisen yksilöpsykoterapiakoulutuksen yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa. Koulutus alkaa syksyllä 2019, hakuaika keväällä 2019.

Tiedotusasia II:

BODY, DIGI ja SOME – psykoterapian näkökulmasta 14.-15.9.

Tiedotusasia II:

Suomen nuorisopsykiatrinen yhdistys ry - Finlands ungdomspsykiatriska förening rf Helsingin psykoterapiayhdistys ry – Helsingfors psykoterapiförening rf Yhteistyössä järjestävät koulutuspäivät BODY, DIGI ja SOME – psykoterapian näkökulmasta Paikka: Aika: Luennoitsija: Tulkki: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki 14. - 15.9.2018 Professori, psykoanalyytikko ALESSANDRA LEMMA Kimmo Absetz Päivien puheenjohtajat: perjantaina psykologi, psykoterapeutti Axel Aminoff lauantaina psykologi, psykoterapeutti Olli Salo

Tiedotusasia

Tiedotusasia: Transferenssikeskeisen psykoterapian (TFP) koulutusohjelma, Helsinki 2018-2020

Tiedotusasia

Transferenssikeskeinen psykoterapia (TFP) on manualisoitu ja tutkimus-näyttöön perustuva, epävakaasta persoonallisuushäiriöstä kärsivien potilaiden hoitomenetelmä, jonka on kehittänyt Otto Kernberg. TFP on psykodynaaminen yksilöpsykoterapia, jonka tavoitteena ei ole pelkästään potilaan oireilun lievittäminen, vaan myös persoonallisuuden toiminnan parantuminen.