Koulutukset, julkaisut & tiedotukset

Nuorisopsykoterapeuttikoulutus

Pohditko psykoterapiakoulutusta? Kaipaatko työkaluja vaikeisiin ongelmiin, tai erityisesti nuorten kanssa työskentelyyn?

Nuorisopsykoterapeuttikoulutus

Nuorisopsykoterapia-säätiö aloittaa uuden nuorten psykodynaamisen yksilöpsykoterapiakoulutuksen yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa. Koulutus alkaa syksyllä 2019, hakuaika keväällä 2019. Saat lisätietoja klikkaamalla turkoosia ”Nuorisopsykoterapeuttikoulutus”-tekstiä yllä.

Kouluttajakoulutus

Oletko psykodynaaminen psykoterapeutti?

Kouluttajakoulutus

Lisää työkaluja tarjolla työnohjaukseen ja kouluttamiseen mutta myös potilastyöhön kouluttajakoulutuksesta. Nuorisopsykoterapia-säätiö järjestää Helsingin Yliopiston hyväksymiä psykodynaamisia psykoterapeuttikouluttajakoulutuksia. Seuraava alkaa syksyllä 2019. Hakutiedot: klikkaa yllä olevaa turkoosia otsikkoa ”Kouluttajakoulutus”.

Tilaa uusin kirja: Psyykkisen työn tekemisen taidosta

Nuorisopsykoterapian erityiskysymyksiä 20

Tilaa uusin kirja: Psyykkisen työn tekemisen taidosta

TYÖNIMENÄ TÄLLÄ JULKAISULLA OLI ”TIKANPOIKA JA PUU”, joka juontaa juurensa sanontaan ”Kyllä se luonto tikanpojan puuhun vetää”. Työnimenä se oli sopiva, sillä julkaisun tekstit käsittelevät kysymystä siitä, kuinka moninaisilla tavoilla minuus vähitellen kurottautuu kohti uudenlaisen kokemusta, sekä siihen liittyviä kehityskulkuja. Säätiön vuosittaisen julkaisun nimenä se kuitenkin tuntui viittaavan liikaa satujen ja tarinoiden maailmaan, ja siitähän tässä ei ole kyse.

Tiedotusasia

the XXI INTERNATIONAL FORUM OF PSYCHOANALYSIS

Tiedotusasia

THE INTERNATIONAL FEDERATION OF PSYCHOANALYTIC SOCIETIES is glad to announce that REGISTRATION IS NOW OPEN

Tiedotusasia II:

Monasterin Lapsipsykoterapiatoimikunta järjestää KOULUTUSPÄIVÄT 20.-21.9.2019 PÄIVÄNSÄDE VAI MENNINKÄINEN?

Tiedotusasia II:

Oidipaalisuus ja aggressio tytön kehityksessä