Koulutukset, julkaisut & tiedotukset

Tilaa uusin kirja: Kuuntelemisen taito

Nuorisopsykoterapian erityiskysymyksiä 19

Tilaa uusin kirja: Kuuntelemisen taito

”SITÄ KUUSTA KUULEMINEN...” ohjaa sananlaskukin puhuttelevalla tavalla. Psykoanalyyttisesta psykoterapiasta kiinnostuneen se voi johtaa pohtimaan sitä, mikä on ominaista juuri psykoana- lyyttiselle psykoterapialle. Tähän kokoelmaan on koottu tekstejä, jotka lähestyvät rikastuttavilla tavoilla psykoanalyyttiselle lähestymistavalle ominaista pyrkimystä asettua psykoterapeuttiseen yhteyteen, sekä koosteita Nuorisopsykoterapia-säätiön koulutuspäivien esityksistä.

Kouluttajakoulutus

Oletko psykodynaaminen psykoterapeutti?

Kouluttajakoulutus

Kouluttajakoulutus Lisää työkaluja tarjolla työnohjaukseen ja kouluttamiseen mutta myös potilastyöhön kouluttajakoulutuksesta. Nuorisopsykoterapia-säätiö järjestää Helsingin Yliopiston hyväksymiä nuorten psykodynaamisia psykoterapeuttikouluttajakoulutuksia.

Tiedotusasia II:

Kari Pylkkäsen muistoluento 6.4. klo 16 YTHS:n tiloissa

Tiedotusasia II:

EFPP Suomen kansallinen verkosto ry järjestää Kari Pylkkäsen muistoluennon PSYKOTERAPIAN KEHITTÄMISEN HAASTEET MUUTTUVASSA TERVEYDENHUOLLOSSA JA YHTEISKUNNASSA - KARI PYLKKÄSEN PERINNÖN JÄLJILLÄ

Tiedotusasia

Tiedotusasia: Transferenssikeskeisen psykoterapian (TFP) koulutusohjelma, Helsinki 2018-2020

Tiedotusasia

Transferenssikeskeinen psykoterapia (TFP) on manualisoitu ja tutkimus-näyttöön perustuva, epävakaasta persoonallisuushäiriöstä kärsivien potilaiden hoitomenetelmä, jonka on kehittänyt Otto Kernberg. TFP on psykodynaaminen yksilöpsykoterapia, jonka tavoitteena ei ole pelkästään potilaan oireilun lievittäminen, vaan myös persoonallisuuden toiminnan parantuminen.