APURAHOJA Nuorisopsykoterapia-säätiön täyttäessä tänä vuonna 40 vuotta on Nuorisopsykoterapia-säätiön hallitus päättänyt julistaa haettavaksi apurahoja Nuorisopsykoterapia-säätiön Gustav Amnellin tutkimusrahastosta sekä Kirjallisen toiminnan ylläpitorahastosta rahaston saatua lahjoituksen Juhani ja Kaisu Salakarilta. Gustav Amnellin tutkimusrahaston sääntöjen mukaan rahaston varoja voidaan käyttää tukemaan nuoruusikäisten psykoanalyyttistä ja psykoanalyyttisesti orientoitunutta psykoterapeuttista tutkimusta, psykoanalyyttisesti orientoitunutta psykoterapeuttista koulutusta sekä näiden ja muiden tieteiden ja hoitomuotojen välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Kirjallisen toiminnan ylläpitorahastosta voidaan myöntää apurahoja kirjalliseen toimintaan sisältäen sekä kirjoittamisen että siihen liittyvät muut toiminnot Yksittäisen apurahan suuruus on 500 euroa. Apurahojen hakuaika päättyy 30.4.2021. Apurahahakemukset osoitetaan Nuorisopsykoterapia-säätiölle ja lähetetään Nuorisopsykoterapia-säätiön hallituksen puheenjohtajalle Marita Niemelle osoitteeseen Tunturikatu 4 A 1, 00100 Helsinki.

APURAHOJA

 

Nuorisopsykoterapia-säätiön täyttäessä tänä vuonna 40 vuotta on Nuorisopsykoterapia-säätiön hallitus päättänyt julistaa haettavaksi apurahoja Nuorisopsykoterapia-säätiön Gustav Amnellintutkimusrahastosta sekä Kirjallisen toiminnan ylläpitorahastosta rahaston saatua lahjoituksen Juhani ja Kaisu Salakarilta.

Gustav Amnellin tutkimusrahaston sääntöjen mukaan rahaston varoja voidaan käyttää tukemaan nuoruusikäisten psykoanalyyttistä ja psykoanalyyttisesti orientoitunutta psykoterapeuttista tutkimusta, psykoanalyyttisesti orientoitunutta psykoterapeuttista koulutusta sekä näiden ja muiden tieteiden ja hoitomuotojen välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä. 

Kirjallisen toiminnan ylläpitorahastosta voidaan myöntää apurahoja kirjalliseen toimintaan sisältäen sekä kirjoittamisen että siihen liittyvät muut toiminnot 

Yksittäisen apurahan suuruus on 500 euroa.

Apurahojen hakuaika päättyy 30.4.2021.

Apurahahakemukset osoitetaan Nuorisopsykoterapia-säätiölle ja lähetetään Nuorisopsykoterapia-säätiön hallituksen puheenjohtajalle Marita Niemelle osoitteeseen Tunturikatu 4 A 1, 00100 Helsinki.